Castellano | Català

GEPsi - Grup Eixample Psicologia - Psicologos Barcelona

Mentalis Psicologia
Mentalis és un centre de psicologia format per un equip de psicòlegs especialitzats i altres professionals dels àmbits de la salut i l'educació.

Mentalis ha estat creat amb la finalitat de donar resposta a tot tipus de necessitats psicològiques per aconseguir autonomia, plenitud i equilibri personals, és a dir, qualitat de vida.

Per a això, ja sigui a través d'un tractament psicològic, d'un assessorament o de sessions preventives, motivacionals o d'autoconeixement, en qualsevol cas la psicoteràpia sempre estarà basada en uns fonaments teòrics sòlids i un eclecticisme tècnic per així poder adaptar-se perfectament a les necessitats individuals de cada cas.

Cedipte Psicologia
Sota el nom de Cedipte ( Centre Diagnòstic Psicològic Tetuan ) es va formar un grup de professionals de la psicologia per oferir un servei integrador de les diferents problemàtiques de l'àmbit de la psicologia humana. L'equip de psicòlegs són llicenciats en la 'Universitat de Barcelona' i col·legiats en el 'Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya'

Cedipte-psicologia és un equip multidisciplinari format per un grup de professionals, destinats i capacitats per solucionar els problemes de nens, adolescents i adults, basant-se en una perspectiva purament psicològica. Psicòlegs formats en teràpia de corrent eclèctic, que engloba diferents tipus de teràpia com la cognitiu-conductual, humanista, Teràpia Breu, Mindfulness, PNL, Beck, Ellis, Psicoteràpia Gestalt, Teràpia de l'Acceptació i el Compromís...

Teràpia psicològica per a nens, adolescents i adults. Teràpia individual, teràpia de parella i teràpia familiar. També oferim, per millorar els nostres resultats, un servei de Psiquiatria, un servei de logopèdia, un servei de Coaching i un servei de Fisioteràpia i Nutrició. Formació i cursos online per a psicòleg i públic en general.